De ce țin ateliere?

Sunt atât de fericită atunci când văd lumea că pleacă de la atelier mulțumită! De multe ori m-am intrebat de ce fac acest lucru? Care este nevoia pe care mi-o satisfac atelierele? Și raspunsul vine la fiecare sfârșit de întâlnire. Atunci când văd oamenii lăsați pe gânduri, atunci când își dau seama că aveau raspunsul în ei și că doar simpla schimbare de perspectivă este de ajuns, imi dau seama că fiecare minut alocat din partea mea – merită! 

În unul din ateliere, pe sfârșit o doamnă mi-a mărturisit că de fapt totul este despre noi, despre propria persoana. Că dacă i-aș fi spus să vină la un atelier cu o temă de dezvoltare personală nu ar fi venit, în contextul în care atelierul era despre cele 5 limbaje de iubire la copii. Era extrem de uimită și fascinată în acelaș timp de cât de mult are de lucrat cu ea si cât de mult avem de lucrat noi, părinții, cu noi. 

Mă bucur să văd că lumea pleacă cu un AHA și că de multe ori dorința de a acționa este intrinsecă fără ca eu sa mai fac ceva. Cred că cea mai buna motivație este cea internă, acel ceva ce te îndeamnă la acțiune atunci când nu ai chef să schimbi nimic în viața ta.

Te salut cu drag, Tosha.

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.