Noapte buna Andrei.

A fost o data un baietel pe nume Andrei. In fiecare seara baietelul se spala pe dinti si se baga in pat. Cand inchidea ochisorii incepea sa multumeasca corpului sau pentru ziua care a trecut.

– Va multumesc picioruselor ca m-ati ajutat astazi sa merg oriunde am vrut eu. Ca mi-ati sustinut corpul si ati avut rabdare cu mine in toate miscarile pe care le-am facut.

– Va multumesc manutelor fiidca ati fost langa mine azi in tot ceea ce am facut. Va multumesc ca m-ati ajutat sa duc mancarea la gurita, sa ma imbrac si sa apuc jucariile cu care m-am jucat.

– Va multumesc ochisorilor ca ati fost langa mine azi. M-ati ajutat sa ma trezesc de dimineata si sa o vad pe mama. M-ati ajutat sa vad cu ce sa ma imbrac, ce sa mananc si cu ce sa ma joc.

– Iti multumesc nasuc ca m-ai ajutat azi sa simt tot felul de mirosuri.

– Va multumesc urechiusilor ca m-ati ajutat sa aud vocea mamei de dimineata. Sa aud ce imi spun prietenii mei. Ca am putut sa ma inteleg cu Angi.

– Iti multumesc tie gurita ca ai avut grija ca burtica mea sa fie plina si sa am multa energie ca sa ma joc toata ziua. Iti multumesc ca m-ai ajutat sa pot vorbi cu cei din jur si sa le spun ce vreau.

– Iti multumesc gatule ca m-ai ajutat sa ma uit in stanga, dreapta, sus si jos. Ca mi-ai sustinut capul si ca ai condus mancarea in burtica.

– Iti multumesc pieptutule ca ai avut grija de plamanii mei si de inimioara.

– Iti multujmesc burtica ca ai tinut in siguranta toate organele mele.

– Va multumesc plamanilor ca imi asigurati corpul cu aerul de care are nevoie.

– Iti multumesc stomacel ca impreuna cu fierea ai digerat mancarea pe care ti-a dat-o gurita mea.

– Va multumesc intestinelor ca ati scos toate vitaminile si mineralele si nutrientii din mancare si ati facut corpul meu sa aiba energia necesara sa aiba o zi minunata, plina de jocuri si distractie.

– Iti multumesc ficatel ca imi tii sangele curat.

– Va multumesc rinichilor ca ati colectat apa si resturile ce nu mai erau necesare copului meu si le-ati pus in vezica urinara. Vizica, iti multumesc si tie, ca m-ai ajutat sa tin urina pana la toaleta.

– Iti multumesc creer ca dai comenzi la toate partile corpului meu sa functioneze si sa ma tina pe mine sanatos.

– Tie inimioara vreau sa-ti multumesc cel mai mult ca ai grija de mine sa fiu fericit si linistit. Iti multumesc ca le dai voie emotiilor din cosulete sa te umple cu miracolul lor si apoi te joci cu creerul sa le pui inapoi in cosulete.

– Iti multumesc tie sursa ca mi-ai dat viata si acest corp minunat.

Noapte buna Andrei!

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.